ES / EN / FR / DE
QUI SOM - Traycco
Desde 1987 distribuimos tu imagen por todo el país.
buzoneo, elma, buzon solidario, traycco
16229
page-template-default,page,page-id-16229,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DES DE 1987 DISTRIBUINT LA TEVA IMATGE

 

Disposem de seu central a Barcelona i delegacions pròpies a Madrid, València, Múrcia, Màlaga, Saragossa, Sevilla i Gijón. Amb la nostra pròpia xarxa de repartiment lliurem els teus fullets en qualsevol part del país.

MENTALITAT EUROPE

Distribuïm una mitjana de 350 milions de fullets a l’any per a una cartera de més de 160 clients actius, tant nacionals com internacionals.

Som membres del Board d’ELMA, com a representant únic de l’estat, al sector de bustiada i màrqueting directe.

ELMA

UNA ACTITUD D’INNOVACIÓ

Forma part de l’ADN de l’empleat de la nostra companyia. Disposem de departament propi de geomàrqueting i de I + D + I i fusionem les noves tecnologies amb els secrets tradicionals del nostre sector. Així, eines com Geobox, Aud -IT, IST, etcètera, són creacions pròpies de Traycco que han ajudat a professionalitzar el sector i a dotar d’estratègia i capacitat de mesurament al nostre medi.

SOM MOLT MÉS QUE UNA EMPRESA DE BUSTIADA

” El nostre recurs principal és l’humà. Els professionals pensen i, després, produeixen les idees. Coneixem el mercat des de fa gairebé tres dècades i sabem quins missatges transmetre al client. “

Col·laborem per a millorar les condicions de vida dels més necessitats, tot ajudant en el que estigui al nostre abast. Cooperem amb ONGs, amb el nostre treball i dedicació.

Estem també compromesos amb la societat.